18.7.2013

Day 6

6. päivä - kirja joka tekee sinut surulliseksi

                                         John Boyne - Poika raidallisessa pyjamassa (2006)

(Tämä on nyt siis eilisen päivän haaste, hieman myöhässä vaan, hupsista. 7. ja 8. päivän laitan huomenna molemmat niin pääsen takaisin aikatauluun.)

*Surullinen huokaus* ):

Yleensä en hirveästi välitä kansista, jotka on kirjasta tehdystä elokuvasta ja vielä mainostaa sitä, mutta tässä se ei jotenkin haittaa. Ensinnäkin koska, tuo tummahiuksinen poika on Asa Butterfield (Merlin<3, Oscar palkittu elokuva Hugo) ja toiseksi, kirjan tarina on liian kaunis ja hyvä, jotta jäisin harmittelemaan jotain noin pinnallista yksityiskohtaa. (Plus, mainitsinko jo Asan asdjklghlaskd. Ja tiedoksi, että Asa on nyt 16-vuotias, että en ole ihan niin kamala perverssi kuin nyt ehkä luulet.)

Kirjan takakansi, oli se mikä sai minut kiinnostumaan tästä (Asan lisäksi :P). Siinä ei anneta liikaa tietoja pois, tarpeeksi vain jotta lukija haluaa kuulla lisää yhdeksänvuotiaan Brunon elämästä ja "loppuratkaisusta joka pysyy mielessä pitkään". Senpä takia en kerro teillekään, mahdollisille lukijoilleni, enempää. Muuta kuin, että kirja on todellakin lukemisen arvoinen, "heil hitler" tulee sanotuksi useampaankin otteeseen, ja että kannattaa varata itselleen viereen nenäliinoja.

- Piia -



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti